škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Kde hrozí bída, tam hrozí socialismus, a kde hrozí socialismus, tam hrozí bída. (Alois Rašín)

Kdo jsem?

Třídy modrého patra, které se v tu chvíli jmenovaly ještě dva dny a celé prázdniny šestá a sedmá, vyrazily ve čtvrtek 27. června za dobrodružstvím. Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou zní víc sportovně než relaxačně a po našem příjezdu areál sršel adrenalinem. Konal se zde turnaj dívek v softballu, který byl součástí Olympiády dětí a mládeže 2024.
My jsme to většinou na konci školního roku dali na pohodu – minigolf, obří trampolíny, brouzdaliště, opalovačka. Nebylo ale málo těch, kteří se rozhodli poznat svoje limity a vyrazili pokořit velké lanové centrum, které se skládá z dvaceti tří překážek zavěšených ve výšce osm metrů a celá trasa měří dvě stě padesát metrů. Klobouk dolů před těmi, kteří pod žhavým poledním sluncem svůj úkol dokončili. Ověřili nejen svou odvahu, ale také fyzickou kondici a duševní schopnosti vystavené stresu. Smekám i před těmi, kteří se chtějí učit poznávat svoje limity a včas poznali, že na tohle dobrodružství zatím nestačí. Vše se odehrálo pod dozorem zkušených lektorek, které projevily dostatek empatie i ráznosti, abychom všichni zkoušku bezpečně a bez fyzické újmy přečkali. Dušička si musí zážitek přebrat a z chyb v bezpečném prostředí se poučit.
Všem přeji aktivní, ale bezpečné prázdniny a spoustu nových zážitků, ze kterých budeme celý další pracovní rok čerpat energii a chuť do dalších úkolů.
Létu a sportu zdar!

SR areal Hluboka nad Vltavou 67 2024