škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Když mi bylo pět, máma mi říkala, že klíčem ke spokojenému životu je být šťastný. Ve škole se mě pak ptali, co chci v životě dělat. Když jsem odpověděl, že být šťastný, tvrdili mi, že jsem nepochopil zadání. Opáčil jsem, že oni nepochopili život. (John Lennon)

Mikulášská laťka

Již tradičně se na Mikuláše konala v chotovinské hale soutěž ve skoku vysokém. Domácí atleti bojovali s výškaři z Ratibořských Hor a z nedalekého Borotína. Soutěžilo se ve čtyřech kategoriích a výsledky byly velmi těsné.
V kategorii mladších žákyň obsadila Šárka Kováčová třetí místo, když dokázala přeskočit 105 cm. Výkonem 115 cm vyhrála borotínská Barbora Plocová. 
V mladších žácích získal Jiří Seidl třetí místo výkonem 130 cm. Nutno říci, že Jirka v celé soutěži předváděl technicky velmi zdařilé pokusy. Výkonem 135 cm zvítězil Radek Lamboj z Ratibořských Hor.
První vítězství pro domácí výškaře získala Lenka Ťoupalová v kategorii starších žákyň, kdy se ladně přenesla přes výšku 125 cm a zcela zaslouženě zvítězila.
V královské kategorii starších žáků zazářil svým nenapodobitelným stylem Petr Dvořák, když dokázal přeskočit 140 cm a velmi překvapivě celou soutěž ovládl. Následně se pokoušel zdolat i 145 cm, bohužel laťka na stojanech nezůstala.

Závěrem chci poděkovat všem závodníkům za reprezentaci naší školy a popřát jim hodně nejen sportovních úspěchů.


highjump_nicholas_2011

nicholas_team_2011

nicholas_sittingonthebar_2011